Voor werkgevers

Goed personeel is schaars. Gekwalificeerd personeel dat voldoet aan uw specifieke wensen is nog veel schaarser. Het zoeken naar de speld in de hooiberg, die ene parel, die ene geschikte kandidaat, is een uitdaging waar veel tijd mee gemoeid is. Tijd die u en uw organisatie vaak niet hebben.

Wilt u toch de beste kandidaat om uw vacature in te vullen? Kies dan voor van Ulzen recruitment & more.

Samen met u kijk ik naar de kwalificaties die de nieuwe collega moet hebben. Daarnaast heeft u misschien nog een aanvullend wensenlijstje. Ook dat neem ik mee in mijn zoektocht naar de meest geschikte kandidaat.

Maak een afspraak
werkgevers header

Onze dienstverlening

De dienstverlening van van Ulzen recruitment & more staat op vier pijlers:

cytonn photography n95vmlxqm2i unsplash

Werving & selectie

Bij werving en selectie ga ik voor u op zoek naar de meest geschikte kandidaat. Na een grondige voorselectie waarbij ik niet alleen kijk naar de technische kennis maar ook naar de persoonlijkheid, stel ik de kandidaat aan u voor. De selectie van de kandidaten wordt door mij gedaan. Het is dus niet zo, dat ik een aantal cv’s doorschuif waar u uit kunt kiezen. Reden hiervan is dat kandidaten vaak nog in dienst zijn bij hun werkgever en zij het niet prettig vinden om door verschillende bedrijven benaderd te worden. Vaak zijn zij door mij benaderd met de vraag of ze open staan voor een overstap. Als dat zo is ga ik met ze in gesprek om hun wensen en behoeften door te spreken.

Na een succesvolle werving & selectieprocedure komt de kandidaat direct bij u in dienst.

Interim projecten

Zoekt u tijdelijke capaciteitsuitbreiding om een project te bemensen? Ook hierin kan ik u bijstaan. Binnen mijn netwerk heb ik een groot aantal interim professionals die graag op projectbasis aan de slag gaan. Ook hiervoor geldt dat ik op zoek ga naar de kandidaat die past binnen het door u geschetste profiel. Als deze gevonden is, gaat deze man of vrouw voor u aan het werk. De facturatie loopt via VURM. Daar heeft u verder geen omkijken naar.

ocean ng l0xotanv94y unsplash
dylan gillis kdeqa3atnby unsplash

Detachering

In sommige gevallen wil een opdrachtgever eerst weten wat hij voor vlees in de kuip heeft. In dat geval is het mogelijk om iemand op basis van detachering bij u te plaatsen. In alle gevallen is het doel om na een jaar de detachering om te zetten in een vast dienstverband. Voorwaarde daarbij is natuurlijk wel dat het van beide kanten de intentie is om langdurig met elkaar te gaan werken. De kandidaten zijn dan ook nadrukkelijk op zoek naar een vast dienstverband. Zij willen niet, in tegenstelling tot de interimmers, op projectbasis aan het werk.

Corporate recruitment

Voor de werving & selectie van uw organisatie liever samenwerken met een vast en vertrouwd contactpersoon? Als corporate recruiter zet ik mij graag in om voor uw organisatie de beste kandidaten te vinden. Ik maak mij vertrouwd met uw organisatie, uw wensen en eisen. Vervolgens ga ik actief op zoek naar de meest geschikte kandidaat. Resultaat staat bij mij voorop, zo heb ik al vele vacatures succesvol in kunnen vullen.

hunters race mybhn8kaaec unsplash

Kiezen voor VURM is kiezen voor resultaat.

Hoe dit werkt?
  • Vooraf doen we een uitgebreide inventarisatie van de eisen en wensen waaraan de beste kandidaat moet voldoen.
  • Vervolgens ga ik actief op zoek naar een geschikte kandidaat in mijn eigen netwerk en via bijvoorbeeld LinkedIn.
  • Dan maak ik een grondige en gedegen voorselectie van mogelijke kandidaten.
  • Met deze kandidaten voer ik een uitgebreid gesprek om zo een goed beeld te krijgen van wat zij zoeken en verwachten van hun nieuwe baan.
  • Als laatste selecteer ik de beste kandidaat en die stel ik voor aan u, de opdrachtgever.

Daarbij ben ik altijd eerlijk in wat u van mij kunt verwachten. De ene functie is nu eenmaal makkelijker in te vullen dan de andere. Vooraf maak ik een inschatting hoe lang het kan gaan duren voordat ik de juiste kandidaat gevonden heb. Ik ben daarbij realistisch in de mogelijkheden en ben wars van loze beloften.

Wat kost dit?

Bij alles wat we doen hoort ook de vraag “wat kost dat?”.

Eerlijk?

Dat hangt helemaal van de opdracht af. Elke opdracht is maatwerk en daarom hanteer ik geen vaste tarieven. Wel zijn er een viertal beloningsmodellen waarmee ik werk.

  • Resultaatafhankelijke beloning
  • Inspanningsafhankelijke beloning
  • Uurtje factuurtje op basis van bestede tijd en middelen
  • Combinatie van de drie bovenstaande modellen

Welk model het beste past bij uw personeelsvraagstuk, bepalen we in overleg met elkaar.

Veelgestelde vragen

We doen ons best om uiteindelijk de 3 beste kandidaten voor te stellen. Zijn we echter van mening dat de markt te krap is en snelheid geboden is, dan introduceren wij ook de kandidaten individueel om de kandidaat in kwestie niet te verliezen.

Jazeker, wij ondersteunen niet enkel in werving & selectie en interim, en bieden ook detachering aan.

Jazeker, we laten ons graag uitdagen.

We streven altijd naar een zo spoedig mogelijke invulling, immer de vraag is er niet voor niets. Over het algemeen is er wel tijd nodig om de vacature onder de aandacht te brengen van de professional, deze persoon te spreken en dan een overwogen keuze te maken alvorens deze professional te introduceren. Immers, met hagel schieten doen we niet.

Verras ons eens. Mocht een positie onverhoopt buiten onze competentie vallen dan brengen we u, indien mogelijk en gewenst, in contact met partijen die u wel kunnen helpen.

Over het algemeen is er sprake dat er per einde maand moet worden opgezegd en dan een maand uitwerken.

Heb je een vraag?

Gebruik dan het contactformulier en we nemen contact met je op!