Vaste baan

Verandering van spijs, doet eten. Maar verandering betekent ook loslaten, onzekerheid, risico nemen. Jouw huidige baan voldoet niet helemaal meer. Het is als een jas die net iets te krap zit. Ze trekt en je bewegingsvrijheid is beperkt. Eigenlijk wil je wel een stap zetten. Maar waarheen en hoe dan?

Maak een afspraak
werkgevers header
dylan gillis kdeqa3atnby unsplash

Hulp in je zoektocht

VURM helpt jou in de zoektocht naar een nieuwe passende baan. Integer, discreet en altijd in overleg met jou. Wat zijn jouw wensen? Waar loop je in je huidige baan tegenaan? Wat wil je per se niet en wat is voor jou echt een harde eis? Allemaal vragen waarop ik samen met jou de antwoorden ga zoeken. Pas als die helder zijn, ga ik voor jou aan de slag.

Het kan zijn dat we tot de conclusie komen dat het beter is om nog even op je plaats te blijven zitten. Ook daarin ben ik eerlijk in mijn advies. Mijn belang is een tevreden kandidaat en een tevreden werkgever, dan ben ik een tevreden recruiter.

Uitgebreid netwerk

In de meer dan 10 jaar die ik actief  ben als recruiter, heb ik een uitgebreid netwerk met  professionals en bedrijven opgebouwd. Door deze warme contacten kan ik vrij eenvoudig een ingang vinden bij een bedrijf. Wil je graag overstappen naar een bepaald bedrijf, dan kan ik contact voor je leggen en je begeleiden naar een nieuwe functie.

Vanuit een vaste baan zet je niet zomaar de stap naar een andere baan, bij een ander bedrijf en mogelijk ook in een andere functie. Ik begrijp heel goed dat je daarbij niet over één nacht ijs gaat. Twijfel jij of je nog wel op de goede plek zit of heb jij al besloten dat je een andere baan gaat zoeken?

Ik kan jou helpen.

rodeo project management software one snucaqq unsplash
burst kuqqarjjuw0 unsplash

Interesse?

Plan dan hier meteen jouw afspraak.

Wist je trouwens dat het jou niets kost als ik je begeleid naar een nieuwe functie? Mijn dienstverlening voor jou is gratis.

Met een open sollicitatie kom je bij mij op de radar. Zo weet ik dat jij open staat voor een nieuwe baan. Hieronder kun je direct jouw open sollicitatie regelen.

Maak een afspraak

Gebruik het contactformulier en we nemen contact met je op!