Team manager Engineering Support

Team manager Engineering Support

Bedrijfsprofiel

Onze klant is wereldmarktleider in interieurproducten en oplossingen binnen de vliegtuigindustrie. Binnen de organisatie wereldwijd vindt een grote diversiteit aan ontwikkelingen plaats, in Nederland pakt men een specialistisch onderdeel op. Met ongeveer 250 professionals verdeeld over diverse onderdelen (mechanica / electronica / software / projectplanning / etc) worden een aantal productgroepen ontwikkeld en klaargemaakt voor productie. Ook wordt binnen deze organisatie de producten gecontroleerd en gerepareerd mocht er iets mee aan de hand zijn.

Functieprofiel:

In deze positie houdt ben je niet alleen bezig met het Sustaining proces te stroomlijnen en standaardiseren maar zorg je er ook voor dat deze werkwijze gedragen en gevolgd wordt door andere afdelingen binnen de organisatie. Om dit te realiseren zorg je ervoor dat er heldere instructies liggen.

Je geeft ook leiding aan een team van 7 engineers die samen met jou zich bezig houden met het prioriteren van aanstaande wijzigingen in de producten en het bijhouden van de afwijkingen. Tevens schakel je ook met de inkoopafdeling om te kijken wat de financiële consequenties zijn van voorgestelde wijzigingen.

Op het moment dat er duidelijk is wat moet worden gedaan haal jij ook energie uit het delen van de informatie met de ontwikkelafdeling zodat nieuwe producten met de juiste correcties worden ontworpen. 

 

 

Functie-eisen:

- Technische Bachelor (bv. Electrical, Mechanical, Physics)
- Enkele jaren ervaring als technisch manager
- Bekend met engineering processen
- Bekend met productieprocessen en projectmanagement methodes
- Vloeiend in Engels

Aanbod:

- €4500 - 6000
- 8% vakantiegeld
- profit sharing
- 27 vakantiedagen
- 13 ATV
- pensioenplan

Geïnteresseerd?

Solliciteer Direct

Terug naar alle vacatures

Team manager Engineering Support

Provincie: Utrecht

Geplaatst op: February 14, 2019

Solliciteer Direct

Volgende stap ontdekken?

MELD JE DAN NU EENVOUDIG AAN VOOR EEN KENNISMAKING