Electrical Engineer

Electrical Engineer

Bedrijfsprofiel

Deze organisatie is van oorsprong pionier op het gebied van biotechnologie. Zij ontdekken, ontwikkelen en leveren tot op de dag van vandaag en morgen innovatieve geneesmiddelen. De ontwikkelde medicijnen hebben miljoenen patiënten geholpen in de strijd tegen kanker, nierziekten, hart- en vaatziekten, reuma en andere ernstige aandoeningen.

Bij deze organisatie zetten ze zich in voor de verbetering van de kwaliteit van leven van patiënten over de hele wereld. Ze werken op basis van integriteit en openheid. Er is respect voor de belangen en meningen van anderen.

 

Functieprofiel:

De afdeling Maintenance & Engineering bevat een groep zeer gemotiveerde teamleden die aan een missie werken om voor onze patiënten een hoog kwalitatief product te produceren in een veilige werkomgeving.

De elektrotechnisch ingenieur heeft een belangrijke rol het team te versterken met elektrische, elektronische en automatiseringsvaardigheden en kennis. Aangezien onze productievolumes aan het groeien zijn, is het essentieel dat de betrouwbaarheid en de prestaties van onze activa op het hoogste niveau mogelijk blijven. Dit zal gebeuren in nauwe samenwerking met interne- en externe stakeholders.De Electrical Engineer speelt een belangrijke rol in het upgraden, betrouwbaarheid en verbeteringen aanbrengen in de electronische en automatiseringsmachines.

In deze rol speel je een bepalende rol in het opzetten van systemen zodat nieuwe producten, nieuwe technieken of nieuwe machines kunnen worden geïntegreerd in het machinepark. Ook het doen van een root cause analyse is je niet vreemd.

Jij bent niet bang om de communicatie aan te gaan met de verschillende afdelingen (bv. Quality, IT, Productie) en je werkt dan ook graag (en intensief) samen met zowel de interne als de externe stakeholders.

Vanzelfsprekend zijn alle activiteiten in lijn met het automatiseringsproces. Hierdoor kan de strategie van zoveel mogelijk automatiseren worden geïmplementeerd in de organisatie.

Ben je ook nog eens analytisch sterk, gestructureerd in je werk en nauwkeurig en vindt je reizen naar de suppliers en klanten niet erg... dan is dit de baan voor jou.

Verder zijn onderstaande items voor jou bekend terrein:

 • Nauwkeurige uitvoering van de bepaalde werkzaamheden
 • First point of contact voor klanten en leveranciers
 • Continuous improvement
 • GMP

Functie-eisen:

 • BSc elektrotechniek, industriële automatisering via onderwijs of door werkervaring.
 • Achtergrond in engineering; elektrische, elektronica en automatisering.
 • 3 + jaar ervaring in een vergelijkbare rol in een gereguleerde omgeving (Pharma is een pre ) of klaar voor je volgende carrièrestap na dat je soortgelijke functie en activiteiten hebben uitgevoerd voor meerdere jaren in je laatste functie, met bewijs van uitstekende communicatie en planning vaardigheden
 • Ervaring in het zakendoen met externe leveranciers, bij voorkeur verpakking materiaal apparatuur en fabrikanten van verpakkingsmatriaal apparatuur.
 • Goed kunnen documenteren en bekend zijn met GMP
 • Vertrouwd met geautomatiseerd onderhoud systemen zoals Maximo, Ultimo enz.
 • Je beschikt over goede beheersing van Engelse en Nederlandse taal, in woord en geschrift en bij voorkeur ook in het duits maar dit is een pre.

Aanbod:

Geïnteresseerd?

Solliciteer Direct

Terug naar alle vacatures

Electrical Engineer

Provincie: Noord-Brabant

Geplaatst op: February 25, 2019

Solliciteer Direct

Volgende stap ontdekken?

MELD JE DAN NU EENVOUDIG AAN VOOR EEN KENNISMAKING