Business Unit Manager

Business Unit Manager

Bedrijfsprofiel

Geïnteresseerd in deze functie en Orion als werkgever. Wij spreken graag met jou verder over de mogelijkheden binnen onze organisatie! Heb je vragen of wil je persoonlijk kennis maken met Orion Engineering?

Functieprofiel:

Je voornaamste focus als Business Unit Manager is het begeleiden van jouw Business managers in de locaties Brussel en Antwerpen. Op de eerste plaats is de Business Unit Manager verantwoordelijk voor de begeleiding van de business managers, echter ben jij ook belangrijk voor de commerciële relatie met klanten. Je bent zowel met acquisitie als relatiebeheer bezig.

Je stelt je op als solution seller, je denkt mee en adviseert de Business managers.


Naast deze commerciële verantwoordelijkheid is de Business Unit Manager ook nauw betrokken bij de werving en selectie van nieuwe business managers en de begeleiding. Ook ben je in deze rol bezig met het beoordelen, coachen en de carrièreplanning van onze business managers.


Om deze functie succesvol te kunnen uitvoeren ben je een uitstekende netwerker met een stevige portie ondernemerschap. Vanuit een operationeel en financieel sterke organisatie weet je omzet en groei te realiseren in jouw vakgebied. Je bent doelgericht en weet om te gaan met de vrijheid en verantwoordelijkheid die je binnen onze organisatie krijgt.

Functie-eisen:

Je bent commercieel sterk en beschikt ook over leidinggevende kwaliteiten. Je bent zeer zelfstandig en vooral eerlijk en oprecht tegen klanten, medewerkers en kandidaten. Je stelt je pro-actief op en weet mensen goed aan je te binden. Je houdt van ondernemen en ziet kansen en mogelijkheden om jou heen. Je durft beslissingen te nemen en bent organisatorisch sterk.

Aanbod:

Naast een aantrekkelijke salariëring biedt Orion ook uitstekende secundaire voorwaarden zoals een auto van de zaak/telefoon/laptop en een goede bonusregeling. Op termijn zijn er doorgroeimogelijkheden naar een rol binnen de Alten-Groep.

Geïnteresseerd?

Solliciteer Direct

Terug naar alle vacatures

Business Unit Manager

Provincie: Buitenland

Geplaatst op: June 1, 2019

Solliciteer Direct

Volgende stap ontdekken?

MELD JE DAN NU EENVOUDIG AAN VOOR EEN KENNISMAKING